"Ik ben er trots op
dat ik deze feestelijke
sinterklaasliedjes
mag zingen!
Geniet ook van mijn
drie nieuwe liedjes!"

- Kim-Lian van der Meij

Zing de sinterklaasliedjes met me mee!

Sinterklaas is echt mijn feest! Heerlijk die spanning vooraf. De cadeaus en surprises. Lekker samen met mijn gezin genieten van de sinterklaassfeer, terwijl de koude wind om het huis waait. Sinterklaas is een oer-Hollandse traditie van gezelligheid en verrassing. En daar horen de overbekende sinterklaasliedjes natuurlijk bij. Zing dus met me mee!

Zing ook mijn nieuwe sinterklaasliedjes!

Speciaal voor dit meezingboek schreef ik drie nieuwe sinterklaasliedjes. Over Pietje Kierewietje, over een kind dat verlangend uitkijkt naar de komst van Sinterklaas en over een chocoladeletterfeest. Drie echte sinterklaaskrakers!

In dit Sinterklaas Meezingboek blijf je kijken naar de humorvolle tekeningen van Job van Gelder. Ze prikkelen de fantasie van kinderen. En ik zong alle vijftien sinterklaasliedjes in, met feestelijke arrangementen van Bob Thole.

U krijgt dit fantastische boek gratis bij alle ETOS-winkels bij aankoop van twee actieproducten.

Luister of download de liedjes voor een onvergetelijk sinterklaasfeest. En zing thuis, op school of waar dan ook met me mee. Wedden dat u en uw (klein-)kinderen niet meer kunnen stoppen?

Bekijk en luister de clips van de liedjes, want van de geweldige tekeningen van Job van Gelder zijn aanstekelijke filmpjes gemaakt.

Bekijk hier de clips van de sinterklaasliedjes.

Beluister de liedjes grats!